10 Jaar Bernard Karsten live

"Het begon met een karaoke wedstrijd in Alkmaar... Wat ergens eind 2007 begon bij een karaoke wedstrijd bij café Joeys in Alkmaar is uitgegroeid tot een full time baan en daar ben ik ontzettend trots op! Mede dankzij jullie heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken en dat wil ik op vrijdag 2 november graag met jullie vieren in “de Jansheeren” in Heemskerk!"

Bestel je entreekaart voor slechts € 5,- incl het eerste drankje gratis!

Bernard Karsten:

"Een feest dat je niet wilt missen! Het wordt een mooie avond waarin ik liedjes zal vertolken welke je niet direct van mij zult verwachten maar uiteraard komt ook het bekende feest repertoire naar voren! Van Hazes tot Elvis er zal voor ieder wat wils zijn! En vergeet bij het bestellen van de kaarten niet een verzoekje in te dienen! Van alle inzendingen kies ik de 10 meest originele verzoekjes uit!

Bestel hieronder je kaartjes of haal ze af bij de Jansheeren in Heemskerk en ik hoop jullie allemaal te zien tijdens mijn jubileum feestje op 2 november!

Oja, neem je goede humeur mee en kleed je feestelijk want op deze avond zullen er opnames gemaakt worden voor de promotie van mijn Vjay Show!"

 

 

https://10jaarbenzanger.nl