AC/DC & Pearl Jam Tribute Night

Met Highway To Rosie (AC/DC) en Black Leash (Pearl Jam)

Highway to Rosie

Een AC/DC coverband die medio 2006 in het hoge noorden van Fryslân is ontstaan. De band speelt voornamelijk de nummers uit de eerste jaren van AC/DC, de wilde, rauwe, met whisky doordrenkte rock ‘n’ roll uit het Bon Scott tijdperk.

In de jaren dat de band nu bestaat heeft ze inmiddels een goede reputatie opgebouwd op festivals, biker-meetings en in kroegen door het gehele land, en zelfs daarbuiten.

Met veel passie en speelplezier worden de traditionele Bon Scott nummers als Highway To Hell en Whole Lotta Rosie afgewisseld met nummers die AC/DC eigenlijk nooit live speelde, zoals Kicked In The Teeth of bijvoorbeeld Night Prowler. Dit zorgt al snel voor een hete, dampende sfeer waarin het gegarandeerd onmogelijk is om stil te zitten!Black Leash

Deze geoliede machine brengt dankzij jarenlange podiumervaring een Pearl Jam ervaring als geen ander, met vijf allround muzikanten die jou de authentieke en tijdloze grunge sound brengen. Black Leash is de tribute band die, zonder enige 'pretence' de ultieme Pearl Jam nummers ten gehore brengt. Sluit je ogen, en je hoort en ziet Pearl Jam. Black Leash is zelf fan van Pearl Jam en dat feit wordt naar elk publiek gedragen. Knusse kroeg of mega festival, tributeband Black Leash is er voor iedereen.

Een fijne mix van blues, ballads en snoeiharde rocknummers razen voorbij en staan voorgoed in je trommelvlies gekerft. Alive, Jeremy, Even Flow of het nieuwere Mind Your Manners maken van elke show weer een ware Pearl Jam ervaring. Ook Neil young wordt gecovered met de onvergetelijke versie van Pearl Jam. Voor de echte liefhebbers zijn alle nummers van "Ten" inclusief "Yellow Ledbetter en Breath" aan de setlijst toegevoegd en kan er een levensechte grungy early 90's set worden gespeeld.

Black Leash: "A tribute to Pearl Jam by fans, for fans."


Tickets: á 12,50 / www.jansheeren.nl/ticketshop of aan de balie in ons zalencentrum.
Aan de deur op avond: € 15,-
Aanvang: 21.00 uur