Barnbees Afscheidsconcert (verplaatst naar 5 februari 2022)

Barnbees Afscheidsconcert (verplaatst naar 5 februari 2022)

5 februari 2022

In verband met de nieuwe corona maatregelen (26-11-2021) is het niet mogelijk om het afscheidsconcert van de Barnbees op 11 december 2021 plaats te laten vinden. Het evenement is verplaatst naar 5 februari 2022. Uw aangekochte tickets blijven geldig.

Barnbees: “Na 10 fantastische jaren houden we ermee op! We zijn vrienden voor het leven, maar gaan ieder onze eigen weg! We hebben een fantastische tijd gehad.”

De Barnbees uit Noord-Holland zijn in korte tijd uitgegroeid tot een landelijke bestseller. Ze brengen nieuwe en oude nummers in een eigen herkenbare Rockabilly-stijl waardoor jong en oud meegesleurd wordt in een denderende muziektrein. Stil blijven zitten is een onmogelijke opgave! De band bestaat uit Lee Barnbee (sologitaar en zang), Papa Frank (slaggitaar), JP Boom Boom Special (drums) en Bart Bonanza (contrabas). Soms schuift Harmonica Franky mee op de bluesharp. 

Dit is ├ęcht het allerlaatste concert van Barnbees. 

Let op: Voor dit evenement heeft u (tot nu toe) een corona toegangsbewijs nodig. Dit kan doormiddel van een vaccinatie QR code of een testbewijs van maximaal 24 uur oud via https://www.testenvoortoegang.org/ 

Informatie Aanvragen