Zakelijk

Uw zakelijke bijeenkomst door ons verzorgd.

Ruimte huren voor uw event?

In onze kleine en grote zalen kunt u vergaderen, presenteren of een evenement organiseren. Wij ondersteunen u met apparatuur, catering en aankleding van de zalen.

Alles inclusief

  • Apparatuur zoals beamer en verlichting
  • Meubilair in gewenste opstelling
  • Vriendelijk en kundig personeel

Vergadering

Zoekt u een plek om op neutraal terrein te vergaderen? In het centrum van Heemskerk kunnen we een moderne, stijlvolle en goed uitgeruste vergaderplaats aanbieden.

Presentatie

Jansheeren is ook the place to be als het gaat om een plek om uw boodschap over te brengen. Of u nu 30 of 600 toehoorders hebt, wij maken de perfecte opstelling.

Bedrijfsfeest

Bovendien zijn grote indoor evenementen bij ons mogelijk. Ons zalencentrum wordt geheel naar uw wens aangekleed met originele decors.

Wij zorgen goed voor uw relaties, klanten of medewerkers.

“Mooie zaal met leuke bediening. Verdient zeker een 9.”

Coby

Alles geregeld op één locatie

Wilt u met collega’s of klanten afspreken in een van onze zalen? Bij ons kunt u vergaderen, presenteren in een kleine setting of een zakelijk evenement houden in een grote zaal.

In de Jansheeren zijn alle faciliteiten onder één dak: feest en vergaderzalen, eigen keuken met superieure huisgemaakte warme en koude buffetten, bars, professionele geluidsinstallaties, podium met kleedkamer en toneelverlichting.

Informatie aanvragen

Van vergaderen in een kleine ruimte tot een event in meerdere zalen.

Multifunctioneel complex

Jansheeren Horeca is de enige zaak in de omgeving waar tot 600 gasten kunnen worden geherbergd. Onze zalen worden ingedeeld naar het aantal personen en welke het meest aansluit bij uw vergadering of bijeenkomst.

Alles in huis voor uw bijeenkomst

  • Ruimte van 10 tot 600 personen
  • Beamers, schermen & geluid
  • Groot podium inclusief kleedkamer
  • Meubilair en verlichting
  • Catering; dranken, hapjes, lunch en diner! 

Uitstekende catering

U kunt zich richten op uw bijeenkomst, wij zorgen voor uw gasten met onder andere drankjes, hapjes, lunch of diner. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vergaderfaciliteiten

Ruimte nodig voor een klein aantal personen? Wij beschikken over een intieme vergaderruimte tot 12 personen, met grote ovale tafel, voorzien van alle faciliteiten.

Podium, licht, geluid

Wij hebben een groot podium van circa 27m². Indien wenselijk kan dit uitgebreid worden naar 45m². Wij zijn voorzien van een professionele licht en geluidsinstallatie. 

Informatie Aanvragen