Jansheeren ticketshop

Hier heeft u de mogelijkheid om online kaarten te bestellen voor het gewenste evenement. Na betaling via iDeal ontvangt u uw kaart(en) direct in de Inbox van uw e-mail. Deze dient u mee te nemen naar het evenement.

Veel gestelde vragen

 

Waarom betaal ik transactiekosten? 

Bij de Jansheeren heeft u altijd de mogelijkheid om kaarten fysiek te kopen in ons zalen centrum zonder extra kosten. De online ticket verkoop is een extra service om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. De transactiekosten zijn gebaseerd op kosten van iDeal en kosten die direct naar het ticket bedrijf gaan. Hier hebben wij helaas geen invloed op. 

 

Ik heb zojuist kaarten besteld, maar nog geen tickets ontvangen. 

Kijk goed of uw kaarten niet per ongeluk in de ongewenste e-mail of spam folder terecht is gekomen. Komt u er echt niet uit dan kunt u contact met ons opnemen. 

 

Werken jullie met consumptiemunten? 

Ja. In verband met veiligheidsredenen, en snelheid aan de bar werken wij met dit systeem. 

 

Kan ik mijn munten weer inleveren? 

Ja! Bij de Jansheeren kunt u altijd uw munten inleveren en krijgt u netjes uw geld terug. U mag ook uw munten bewaren voor een volgend evenement. Wel zo eerlijk!

 

Kan ik mijn gekochte kaarten retourneren? 

Helaas is het niet mogelijk om uw gekochte kaarten te retourneren.

 

Wat doen jullie met mijn ingevoerde gegevens? 

Wij van de Jansheeren doen helemaal niets met uw gegevens. Wij waarborgen uw privacy en zullen uw gegevens nooit delen met derden. Ook bewaren wij uw gegevens niet op ons systeem. Voor meer informatie over hoe uw gegevens behandeld worden verwijzen wij u graag door naar onze partner: https://www.avayo.nl/privacy/