Zalen en faciliteiten

Zalen van elk formaat voor elke gelegenheid.

Zalen in Jansheeren

Wij zijn in het bezit van ruime en goed uitgeruste zalen. Alle zalen hebben hun eigen karakter, zijn multifunctioneel en voorzien van modern meubilair.

Diverse indelingen

  • Tafels en stoelen tot 150 mensen in één zaal
  • Theateropstelling tot 220 mensen in één zaal
  • Statafels tot 450 mensen in één zaal
  • Combinatie van zitten en staan mogelijk.

WoonOpMaat zaal

Onze elegante WoonOpMaat zaal heeft een oppervlakte van 165m², voorzien van een prachtige bar, houten meubilering en heeft veel natuurlijke licht inval. Perfect voor uw bijeenkomst, vergadering of receptie.

Rabobank zaal

Onze grote Rabobank zaal heeft een oppervlakte van 270m², met een ruim podium van 27m². Van alle technische gemakken voorzien en uitgerust met een moderne bar. Perfect voor uw presentatie, vergadering of feest.

Zalen schakelen

Met schuifwanden kunnen wij onze Rabobank zalen vergroten of verkleinen, indelen naar het aantal personen en helemaal naar wens inrichten. Rabobank zaal 1 is 70m². Zaal 2 & 3 zijn 100m².

“Leuke plek, mooie zalen en vriendelijk personeel.”

Jasper

Intiem vergaderen?

Wij beschikken ook over een intieme vergaderruimte voor 3 tot 8 personen. In de ruimte staat een grote ovale tafel en de ruimte is voorzien van alle mogelijke faciliteiten.

De ruimte wordt bijvoorbeeld gebruikt voor vergadering van VVE’s of ondernemers.

Podia

Wij hebben een vast podium van 27m², uitbreidbaar naar 47m². Ook beschikken wij over een mobiel podium tot 18m² die in elke gewenste opstelling en zaal te plaatsen is.

Licht & geluid

Wij hebben een professionele licht en geluidsinstallatie. Een digitaal systeem, van alle gemakken voorzien. Geschikt voor presentatie, vergadering en muziekevenement!

Beamer & laptop

Elke zaal is uitgerust met beamer en scherm. Wij ondersteunen u, zodat u zich kunt focussen op de inhoud van uw presentatie. U kunt ook gebruik maken van onze laptops en flip-overs.

Lunch & diner

Wij verzorgen u en uw gasten met heerlijk huisgemaakt eten. Een lunch met broodjes, vers fruit en/of soep. Diner met warm en koud buffet en een zalige afsluiting: zoals een prachtige en lekkere ijstaart.

Dranken

Wij voorzien uw evenement met warme dranken zoals koffie, thee, cappuccino en koffie verkeerd. Ook hebben wij moderne bars met tap. Wij schenken frisdrank, bier, wijn, gedestilleerd en speciaalbieren.

Hapjes

Wij zijn trots op onze luxe hapjes. Verse stokbroodjes met onder andere zalm, brie, filet americain en gevulde eitjes. Een heerlijke toevoeging voor elk feest, maar ook lekker tijdens een vergadering.

Alles voor een geslaagd feest of bijeenkomst.

“Het is mijn doel om het iedereen naar zijn zin te maken op een persoonlijke manier. ”

Janny Muizer, eigenaresse

Ik maak de zaal voor u klaar

Mijn naam is Janny Muizer en ik ben al 30 jaar werkzaam als beheerder en eigenaresse van Horeca de Jansheeren.

De afwisseling vind ik het leukst. Elke dag is weer anders en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Of ik nu een feest heb van 200 mensen of een vergadering van 15 personen, ik probeer iedereen goed en persoonlijk van dienst te zijn.

Informatie Aanvragen