Particulier

Uw feest wordt georganiseerd naar uw wensen.

Zaal huren voor uw feest?

Goed besproken en goed georganiseerd. Zo geniet u op de avond zelf zorgeloos van uw feest en uw gasten. Ons vriendelijke personeel verzorgt uw gasten met heerlijke huisgemaakte hapjes & buffetten. Ontdek onze op maat gemaakte all-inclusive arrangementen. 

Alles inclusief

  • Hapjes & buffet
  • Decoratie & inrichting
  • Licht & geluid
  • Ervaren personeel

Jubileum

Uw jubileum tot een onvergetelijk evenement maken? Wij hebben ruime ervaring om dit gebeuren in nauw overleg met u perfect en sfeervol aan te kleden. Veel tevreden jubilarissen gingen u voor!

Verjaardag

Jarig? Wij zijn een vat vol ideeën om uw verjaardag op originele wijze te verzorgen. Een goede DJ met muziek uit de 70’s en 80’s bijvoorbeeld, een speciaal aangeklede zaal met mooie kleuren en speciale drankjes.

Bruiloft

Wij hebben veel ervaring met bruiloften. In een gezellige sfeer, perfect en helemaal op maat georganiseerd naar de wensen van het bruidspaar. De mooiste dag van je leven is onze uitdaging.

Uw feest is bij ons in goede handen.

“Prachtige zaal! Heel fijn personeel en voor een live-band een heerlijke akoestiek. Top!”

Inge

Onbezorgde feestdag

Goed besproken en goed georganiseerd. Zo kunt u op de dag zelf zorgeloos genieten van uw feest en uw gasten. Wij verzorgen uw gasten met heerlijke drankjes, huisgemaakte buffetten, en hapjes.

Wij werken met arrangementen, dit is een prijs inclusief dranken, de zaal, inrichting, personeel, en decoratie. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. 

Informatie aanvragen

Jansheeren is uw partner voor diners, recepties, buffetten, walking dinner en meer!

Bijzondere arrangementen

Alles inclusief! Zo kunnen u en uw gasten zorgeloos genieten. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij elke inrichting van de zaal verzorgen. Statafels met rokken, linnen en kleedjes op de tafels, verse bloemen, kaarsen, decoratie en sfeerverlichting. Onze arrangementen brengen gemak en comfort. Alles in de prijs inbegrepen. Wel zo makkelijk! 

Alles inbegrepen!

  • Dranken binnenlands gedestilleerd
  • Hapjes arrangementen
  • Vakkundig & vriendelijk personeel
  • Zaalhuur, decoratie en inrichting! 

Lunch

Wij verwennen u en uw gasten met heerlijke huisgemaakte lunches, luxe broodjes, vers fruit en diverse soorten soep. Ook saté en andere warme gerechten zijn meer dan mogelijk.  

Diner

Al jaren verzorgen wij de buffetten in de Jansheeren. Heerlijke huisgemaakte lekkernijen, gemaakt van verse ingrediënten, vlees, vis, en/of vegetarisch, voor ieder wat wils.

Dessert

Een zalige afsluiting voor elk diner. Prachtig uitgestalde IJstaarten gegarneerd met vers fruit, chocolade en slagroom. Ook worden er diverse bavaroises geserveerd. 

Wij bezorgen u een onvergetelijke feestdag

Alles tot in de puntjes geregeld. Persoonlijk en op maat. Dat doen wij al vele jaren met een hecht team. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Van het inrichten van uw zaal, tot het laatste drankje. Wij zijn er bij van begin tot eind!

Informatie Aanvragen