Greatest Hits Live: The Rock Edition

Greatest Hits Live: The Rock Edition

213 213 mensen hebben dit evenement bekeken.

🎸🎀 Greatest Hits Live: The Rock Edition 🎸🎀

πŸ“… Datum: 4 november ⏰ Tijd: Deuren open om 20:00 uur | Aanvang om 20:30 uur 🏒 Locatie: Jansheeren

🀘🎡 Kom op en rock mee tijdens de 9e editie van The Greatest Hits Live! Op 4 november brengen we je een spectaculaire avond vol met de beste rocknummers aller tijden, gepresenteerd door twee geweldige bands: Memphis en de band De Neven van Ed. Maar dat is niet alles – we hebben ook een verrassend gastoptreden van enkele leden van de geweldige band die nog even geheim blijft.

🎢 Bereid je voor op een avond vol adrenaline, gierende gitaren en meeslepende drums. The Rock Edition belooft een knallende ervaring te worden die je niet wilt missen!

🎟️ Tickets zijn nu verkrijgbaar in de voorverkoop voor slechts € 15,-. Waar wacht je nog op? Pak je kans om deze legendarische rockavond bij te wonen. Als er nog tickets beschikbaar zijn, kunnen ze aan de deur worden gekocht voor € 17,50.

Wees er snel bij, want deze geweldige avond zal zeker uitverkopen! Mis je kans niet om de grootste hits van de rockmuziek live te beleven in een sfeervolle locatie zoals Jansheeren.

🀘🎸 Zet 4 november in je agenda en nodig je vrienden uit voor een onvergetelijke avond vol rockplezier. Kom en beleef samen met ons de energie en passie van de rockmuziek tijdens Greatest Hits Live: The Rock Edition!


Scoor HIER je tickets.

 

Datum en tijd

04-11-23   20:30

Delen met vrienden

Greatest Hits Live: The Rock Edition
Informatie Aanvragen